Hva kundene våre sier om oss

Tore Bråstad

«Vi i MultiVolt har opplevd en svært rask vekst siden oppstart og jeg tror nettsiden har spilt en viktig rolle for suksessen. Vi var i oppstartsfasen når vi bestilte nettside hos 123press, og så etter en rimelig løsning som var standardisert og som vi selv var i stand til å redigere. Det var viktig for oss at den nye nettsiden var mobiltilpasset, noe 123press kunne tilby. Vi likte godt nettsidene de hadde laget tidligere, og de kunne i tillegg levere logo. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet, nettsiden ble raskt ferdig og vi fikk god oppfølging underveis. Jeg anbefaler små- og mellomstore bedrifter å bestille nettside fra 123press.»

Tore BråstadDaglig leder, MultiVolt AS
Gro Eikebø Stang

«Jeg opplever samarbeidet med 123press som knirkefritt og formidabelt. Jeg anbefaler de til stadighet til andre av flere grunner. Systemet fungerer veldig fint, er greit å bruke og jeg kan gjøre alt selv. I tillegg er de ansatte hos 123press gode på oppfølging og jeg blir møtt på mitt nivå. De er ikke datanerder som snakker et ukjent språk til kundene sine. Et annet stort pluss er at de kan hjelpe meg å administrere sosiale medier også, slik at jeg har all ønskelig kompetanse tilgjengelig på ett hus.»

Gro Eikebø StangNorsk Bergsikring AS
Margrethe Henden Aaraas

«De ansatte hos 123press er veldig enkle å forholde seg til. Når jeg lurer på noe, så får jeg rask respons og god hjelp. Jeg oppdaterer nettsiden selv, og det er viktig for meg å vite at jeg har dyktige mennesker bak meg som kan rette opp eventuelle feil jeg gjør. Når nettsiden ble publisert fikk jeg også tilsendt en skriftlig veiledning som viser hvordan jeg redigerer siden, noe jeg har hatt stor nytte av. Det er viktig for oss å ha en nettside som vekker tillitt overfor kundene våre, og det har vi nå. De hjalp meg å finne en god løsning som passet mine behov. Jeg anbefaler 123press til alle som ønsker en ordentlig og troverdig nettside, og ser frem til videre samarbeid med staben hos 123press.»

Margrethe Henden AaraasDaglig leder, Aaraas Gård
Tone Listau

«Samarbeidet med staben hos 123press har vært 100% positivt. De kom kjapt i gang og forstod veldig raskt hva vi ønsket å kommunisere på nettsiden. Det var veldig nyttig for oss å få et kompetent blikk utenfra, det styrket og kvalitetssikret siden. Nettsiden er veldig enkel å redigere. Jeg fikk en rask opplæring når siden var ferdig, og nå oppdaterer jeg den på egen hånd, selv om jeg ikke er særlig datakyndig. Jeg vet at hvis jeg skulle gjøre noe galt, så kan jeg ringe 123press. Jeg er sikker på at vi har fått flere søkere til den nye barnehagen vår på grunn av nettsiden. Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger og er superfornøyd, rett og slett. Jeg vil anbefale folk å ta kontakt med staben hos 123press, slik at de kan få profesjonell hjelp til å avklare behov. 123press passer for alle som ønsker en nettside med generell informasjon.»

Tone ListauStyrer, Nærleiken Barnehage